Podskalo

Podskalo

Kdo smo

KDO SMO

Družinsko vodeno podjetje Pod Skalo je nadaljevanje dolgoletne gostinske tradicije, danes že četrta generacija živi in ustvarja sodobno gostinsko ponudbo.

Naša ponudba se je vseskozi prilagajala potrebam časa, tako je danes tradicionalna meščanska hiša preurejana v sodoben prenočitveni objekt, gospodarsko poslopje pa v domačen Pub. Gostom nudimo prijetno in domačno bivanje v eni najstarejših hiš v Kamniku, ki smo jo obnovili z mislijo na potrebe sodobnih popotnikov, a hkrati s spoštovanjem do preteklosti.

Poseben značaj hiši tako dajejo tradicionalna krušna peč v jedilnici, obokani stropi, dekorativni predmeti in pohištvo, ki bivanje v njej spremenijo v edinstveno doživetje.

Domačnost in sproščeno prijateljsko vzdušje se trudimo ohranjati tudi v Pubu, ki že generacije slovi kot zbirališče mladih in mladih po srcu.

Družinska povezanost v podjetju nam omogoča osebni pristop do naših gostov, večjo prilagodljivost in ustrežljivost. Našo ponudbo vseskozi dopolnjujemo in izboljšujemo, saj želimo ustreči kar najširšemu krogu gostov. Vsekakor se bomo potrudili, da bo tudi Vaš obisk edinstven in nepozaben.

Galerija slik