Podskalo

Podskalo

Pub

PUB

pravo mesto za užitke in druženje

V živahnem Pubu z veliko teraso največ pozornosti posvečamo pivskemu izboru, saj Vam želimo ponuditi čim več različnih stilov piva tako uveljavljenih blagovnih znamk kot tudi malih pivovarjev. Na vašo željo organiziramo vodene degustacije piva s prigrizki. Seveda pa imamo tudi dobro kavo, širok izbor brezalkoholnih pijač in čajev ter trendovskih gin-tonikov. Jeseni in pozimi prirejamo koncerte in promocijske večere v sproščenem pubovskem vzdušju. Naša prednost je še prostorno privatno parkirišče.

Prijetno in domačno opremljen Pub je preurejen iz starega gospodarskega poslopja. Na stenah so družinske slike, razglednice, dekorativni predmeti in športni rekviziti, ki pričajo o dolgi zgodovini te hiše.

V sproščenem vzdušju se tukaj dogajajo koncerti, degustacijski večeri, srečanja pivoljubcev in glasbene nedelje.

Posebno pozornost posvečamo pivskemu izboru, saj želimo našim gostom ponuditi čimveč različnih stilov piva tako uveljavljenih blagovnih znamk kot tudi malih pivovarjev. Še posebej smo ponosni, da vam lahko ponudimo piva butičnih kamniških pivovarn.

Poleti se naše dogajanje iz notranjosti puba preseli na prostorno teraso s pogledom na planine, kjer se lahko osvežite s kremastim točenim sladoledom.

ZA SKUPINE

Rezervacija mize

Pošljite nam povpraševanje za rezervacijo mize

    Miza zunaj/notri

    GALERIJA