od 70€ na noč
2-6 oseb Zasebna kopalnica Zasebni vrt Zasebna terasa

Opis apartmaja

Prostoren apartma se nahaja v prvem nadstropju enodružinske hiše. Velika dnevna soba z jedilnico in polno opremljeno kuhinjo, 2 spalnici, kopalnica s kadjo in ločen WC. Izhod na balkon in veliko teraso. Dodana vrednost apartmaja je zasebni vrt pod 300-letnim hrastom.

ZAJTRK

Poleg prenočišča ponujamo tudi zajtrk - samopostrežni bife s široko izbiro, po želji vam spečemo ali skuhamo jajce ter tradicionalno kamniško klobaso, v primeru zgodnjega odhoda pa vam pripravimo zajtrk paket, ki ga lahko vzamete s seboj na pot. Med drugim zajtrk vsebuje sirov in mesni narezek, domači tuhinjski kruh, različne vrste kosmičev in kultni Čokolino, namaze in marmelade lokalne proizvodnje, sveže rogljičke, pecivo, kavo, sokove, čaje, mleko in jogurte, imamo pa tudi posebno vegansko ponudbo. O pestri izbiri in okusnosti nam priča zadovoljstvo gostov, ki zajtrk Pod Skalo vedno znova izpostavljajo v svojih komentarjih.

DODATNO

WiFi

Odprta wi-fi povezava v celotni stavbi in računalniški kotiček

Parkiranje

Brezplačno parkiranje pred nastanitvijo.

Skupna soba

Skupna soba s kuhinjo, hladilnikom, grelcem vode, jedilno mizo, kavčem, televizijo, izmenjavo knjig in družabnimi igrami

Zasebna terasa

Prostorna terasa z mizo, stoli in ležalniki

Zasebni vrt

Izjemen razgled

Rezervacija

Rezerviraj zdaj

Obvezna polja so označena z *Rezerviraj od 1 nastanitev.

Apartma je na voljo za izbran termin.