Dvoposteljna soba z ločenima ležiščema

od 46€ na noč
2 osebi Zasebna kopalnica Ločeni ležišči

Opis sobe

Dvoposteljna soba z ločenima ležiščema, zasebno kopalnico s tušem, straniščem in umivalnikom. Vsak gost dobi posteljnino, čepke za ušesa, dve brisači, gel za tuširanje, šampon in kopalno kapo. Sušilec za lase in likalnik sta na voljo na recepciji.

ZAJTRK

Poleg prenočišča ponujamo tudi zajtrk - samopostrežni bife s široko izbiro, po želji vam spečemo ali skuhamo jajce ter tradicionalno kamniško klobaso, v primeru zgodnjega odhoda pa vam pripravimo zajtrk paket, ki ga lahko vzamete s seboj na pot. Med drugim zajtrk vsebuje sirov in mesni narezek, domači tuhinjski kruh, različne vrste kosmičev in kultni Čokolino, namaze in marmelade lokalne proizvodnje, sveže rogljičke, pecivo, kavo, sokove, čaje, mleko in jogurte, imamo pa tudi posebno vegansko ponudbo. O pestri izbiri in okusnosti nam priča zadovoljstvo gostov, ki zajtrk Pod Skalo vedno znova izpostavljajo v svojih komentarjih.

DODATNO

WiFi

Odprta wi-fi povezava v celotni stavbi in računalniški kotiček

Parkiranje

Brezplačno parkiranje pred nastanitvijo.

Skupna soba

Skupna soba s kuhinjo, hladilnikom, grelcem vode, jedilno mizo, kavčem, televizijo, izmenjavo knjig in družabnimi igrami

Terasa

Prostorna terasa z mizo, stoli in ležalniki

Izjemen razgled

Rezervacija

Rezerviraj zdaj

Obvezna polja so označena z *Rezerviraj od 1 nastanitev.

Majhna dvoposteljna soba z ločenima ležiščema je na voljo za izbran termin.