Manjša dvoposteljna soba

od 63 € na noč
2 osebi Zasebna kopalnica Ločeni ležišči

Opis sobe

Soba ima dve enojni postelji (90x190), manjšo garberobno omari in dve nočni omarici. Zasebna kopalnica je opremljena s tuš kabino, umivalnikom in straniščem. Sušilnik za lase je v kopalnici. Posteljnina, čepki za ušesa, brisače, toaletni papir, gel za tuširanje, šampon in kopalna kapa. Ob doplačilu je možno oprati in posušiti perilo. Likalna deska in likalnik sta na voljo na recepciji. Bogat samopostrežni zajtrk s toplimi jedmi.

ZAJTRK

Poleg prenočišča ponujamo tudi zajtrk - samopostrežni bife s široko izbiro, po želji vam spečemo ali skuhamo jajce ter tradicionalno kamniško klobaso, v primeru zgodnjega odhoda pa vam pripravimo zajtrk paket, ki ga lahko vzamete s seboj na pot. Med drugim zajtrk vsebuje sirov in mesni narezek, domači tuhinjski kruh, različne vrste kosmičev in kultni Čokolino, namaze in marmelade lokalne proizvodnje, sveže rogljičke, pecivo, kavo, sokove, čaje, mleko in jogurte, imamo pa tudi posebno vegansko ponudbo. O pestri izbiri in okusnosti nam priča zadovoljstvo gostov, ki zajtrk Pod Skalo vedno znova izpostavljajo v svojih komentarjih.

DODATNO

WiFi

Wi-fi povezava je na voljo v celotni stavbi.

Parkiranje

Veliko brezplačno parkirišče in polnilnica za električna vozila.

Skupna soba

Skupna soba ima manjšo kuhinjo, ki je opremljena z električno kuhalno ploščo, mkrovalovko, grelnikom vode, toasterjem in hladilnikom. Jedilne mize lahko služijo tudi kot delovni prostor. Imamo tudi družabne igre in kotiček za izmenjavo knjig.

Terasa

Senčna terasa pod drevesi s pogledom proti plavalnemu bazen in kampu ter proti Veliki planini.

Izjemen razgled

Rezervacija

Rezerviraj zdaj

Obvezna polja so označena z *Rezerviraj od 1 nastanitev.

Majhna dvoposteljna soba z ločenima ležiščema je na voljo za izbran termin.