Enoposteljna soba

od 43 € na noč
1 oseba Zasebna kopalnica Enojna postelja Zajtrk

Opis sobe

Enoposteljna soba z enojnim ležiščem (110x200), manjšo mizo, stolom, garderobno omaro in TV-jem. Zasebna kopalnica ima tuš, stranišče, umivalnik in sušilec za lase. Posteljnina, čepki za ušesa, dve brisači, toaletni papir, gel za tuširanje, šampon in kopalna kapa. Ob doplačilu možnost pranja in sušenja perila. Likalnik in likalna deska sta na voljo na recepciji. Bogat samopostrežni zajtrk s toplimi jedmi.

ZAJTRK

Poleg prenočišča ponujamo tudi zajtrk - samopostrežni bife s široko izbiro, po želji vam spečemo ali skuhamo jajce ter tradicionalno kamniško klobaso, v primeru zgodnjega odhoda pa vam pripravimo zajtrk paket, ki ga lahko vzamete s seboj na pot. Med drugim zajtrk vsebuje sirov in mesni narezek, domači tuhinjski kruh, različne vrste kosmičev in kultni Čokolino, namaze in marmelade lokalne proizvodnje, sveže rogljičke, pecivo, kavo, sokove, čaje, mleko in jogurte, imamo pa tudi posebno vegansko ponudbo. O pestri izbiri in okusnosti nam priča zadovoljstvo gostov, ki zajtrk Pod Skalo vedno znova izpostavljajo v svojih komentarjih.

DODATNO

WiFi

Wi-fi povezava v celotni stavbi.

Parkiranje

Veliko brezplačno parkirišče in polnilnica za električna vozila.

Skupna soba

Skupna soba ima manjšo kuhinjo z električno kuhalno ploščo, mikrovalovko, hladilnikom, grelnikom vode in hladilnikom. Jedilne mize lahko služijo tudi kot delovni prostor. Na voljo so tudi družabne igre in kotiček za izmenjavo knjig.

Terasa

Senčna terasa pod drevesi s pogledom proti plavalnemu bazenu, kampu ter Veliki planini.

Izjemen razgled

Rezervacija

Rezerviraj zdaj

Obvezna polja so označena z *Rezerviraj od 1 nastanitev.

Enoposteljna soba je na voljo za izbran termin.