Standardna dvoposteljna soba z zakonsko posteljo

od 68 € na noč
2 osebi Zasebna kopalnica Zakonska postelja

Opis sobe

Soba je opremljena z zakonsko posteljo (160x200), manjšo mizo in stolom, garderobno omaro ter TV-jem. Zasebna kopalnica ima tuš kabino, umivalnik in stranišče. Sušilnik za lase je v kopalnici. Posteljno perilo, čepki za ušesa, brisače, toaletni papir, milo, gel za tuširanje in tuš kapa. Ob doplačilo je možno oprati in posušiti perilo. Likalna deska in likalnik sta na voljo na recepciji. Bogat samopostrežni zajtrk s toplimi jedmi.

ZAJTRK

Poleg prenočišča ponujamo tudi zajtrk - samopostrežni bife s široko izbiro, po želji vam spečemo ali skuhamo jajce ter tradicionalno kamniško klobaso, v primeru zgodnjega odhoda pa vam pripravimo zajtrk paket, ki ga lahko vzamete s seboj na pot. Med drugim zajtrk vsebuje sirov in mesni narezek, domači tuhinjski kruh, različne vrste kosmičev in kultni Čokolino, namaze in marmelade lokalne proizvodnje, sveže rogljičke, pecivo, kavo, sokove, čaje, mleko in jogurte z bližnje kmetije. Imamo pa tudi posebno vegansko in brezglutensko ponudbo. O pestri izbiri in okusnosti nam priča zadovoljstvo gostov, ki zajtrk Pod Skalo vedno znova izpostavljajo v svojih komentarjih.

DODATNO

WiFi

Wi-fi povezava je na voljo v celotni stavbi.

Parkiranje

Veliko brezplačno parkirišče in polnilnica za električna vozila.

Skupna soba

Skupna soba ima manjšo kuhinjo in TV. Kuhinja je opremljena z električno kuhalno ploščo, mikrovalovko, toasterjem, grelnikom vode in hladilnikom. Jedilne mize lahko služijo tudi kot delovni prostor. V sobi je urejen tudi kotiček z družabnimi igrami in knjigami za izmenjavo.

Terasa

Senčna terasa pod drevesi ima pogled proti plavalnemu bazenu in kampu ter proti Veliki planini.

Izjemen razgled

Rezervacija

Rezerviraj zdaj

Obvezna polja so označena z *Rezerviraj od 1 nastanitev.

Standardna dvoposteljna soba je na voljo za izbran termin.