Troposteljna soba

od 81€ na noč
3 osebe Zasebna kopalnica Zakonska + enojna postelja Zajtrk

Opis sobe

Troposteljna soba ima zakonsko posteljo (160x200) in enojno posteljo (90x190), manjšo mizo in dva stola ter garderobno omaro. Zasebna kopalnica je opremljena s tušem, umivalnikom in straniščem. V kopalnici je tudi sušilnik za lase. Posteljnina, čepki za ušesa, brisače, WC papir, gel za tuširanje, šampon in kopalne kape. Ob doplačilu je možno oprati in posušiti perilo. Likalna deska in likalnik sta na voljo na recepciji. Bogat samopostrežni zajtrk s toplimi jedmi.

ZAJTRK

Poleg prenočišča nudimo tudi zajtrk - bogat samopostrežni bife s široko izbiro, na željo pripravljamo jajčne jedi ter tradicionalno kamniško klobaso, v primeru zgodnjega odhoda pa vam lahko pripravimo zajtrk za s seboj. Med drugim zajtrk vsebuje sirov in mesni narezek, domači tuhinjski kruh, različne vrste kosmičev in kultni Čokolino, namaze in marmelade lokalne proizvodnje, sveže rogljičke, pecivo, kavo, sokove, čaje, mleko in jogurte, imamo pa tudi vegansko in brezglutensko ponudbo. O pestri izbiri in okusnosti nam priča zadovoljstvo gostov, ki zajtrk Pod Skalo vedno znova izpostavljajo v svojih komentarjih.

DODATNO

WiFi

Wi-fi povezava v celotni stavbi.

Parkiranje

Veliko brezplačno parkirišče in polnilnica za električna vozila.

Skupna soba

Skupna soba je opremljena z manjšo kuhinjo, ki omogoča pripravo manjših obrokov hrane. Na voljo je hladilnik, električna kuhalna plošča, grelnik vode, mikrovalovka. Imamo tudi kotiček s knjigami in družabnimi igrami.

Terasa

Senčna terasa s pogledom na plavalni bazen in kamp ter proti Veliki planini.

Rezervacija

Rezerviraj zdaj

Obvezna polja so označena z *Rezerviraj od 1 nastanitev.

Troposteljna soba je na voljo za izbran termin.