Velika soba za 4 do 6 oseb

od 105 € na noč
4-6 oseb 4 enojne postelje + pograd 2 zasebni kopalnici zajtrk
od 105 € na noč
4-6 oseb 2 zasebni kopalnici 4 enojne postelje + pograd Feature

Opis sobe

Velika soba je opremljena v rustikalnem slogu in je sestavljena iz dveh spalnic, ki sta medsebojno povezani. Skupaj imata 4 enojne postelje (160x200) in 1 pograd (160x200) ter dve prostorni zasebni kopalnici. Vsak gost dobi posteljnino, čepke za ušesa, dve brisači, gel za tuširanje, šampon in kopalno kapo. Sušilec za lase je v kopalnici. Bogat samopostrežni zajtrk s toplimi jedmi je vključen v ceno.

ZAJTRK

Poleg prenočišča ponujamo tudi zajtrk - samopostrežni bife s široko izbiro, po želji vam spečemo ali skuhamo jajce ter tradicionalno kamniško klobaso, v primeru zgodnjega odhoda pa vam pripravimo zajtrk paket, ki ga lahko vzamete s seboj na pot. Med drugim zajtrk vsebuje sirov in mesni narezek, domači tuhinjski kruh, različne vrste kosmičev in kultni Čokolino, namaze in marmelade lokalne proizvodnje, sveže rogljičke, pecivo, kavo, sokove, čaje, mleko in jogurte, imamo pa tudi posebno vegansko ponudbo. O pestri izbiri in okusnosti nam priča zadovoljstvo gostov, ki zajtrk Pod Skalo vedno znova izpostavljajo v svojih komentarjih.

DODATNO

WiFi

Wi-fi povezava je na voljo v celotni stavbi.

Parkiranje

Veliko brezplačno parkirišče in polnilnica za električna vozila.

Skupna soba

Skupna soba ima manjšo kuhinjo in TV. Kuhinja je opremljena z električno kuhalno ploščo, mikrovalovko, grelnikom vode, toasterjem in hladilnikom. Jedilne mize lahko služijo kot delovni prostor. Prostor je odličen tudi za druženje, na voljo so družabne igre in knjige.

Terasa

Senčna terasa pod drevesi ima pogled proti plavalnemu bazenu in kampu ter proti Veliki planini.

Izjemen razgled

Rezervacija

Rezerviraj zdaj

Obvezna polja so označena z *Rezerviraj od 1 nastanitev.

Velika soba z dvema kopalnicama je na voljo za izbran termin.